Paluu tuotteeseen
HAVUPUUBALSAMI
Luonnonmukainen neulaslannoite ikivihreille
Huonokuntoisetkin havut ja rhodot ovat pelastettavissa !!

Syksyllä hyvässä kunnossa olleista havupuista ja rhodoista saattavat keväällä olla jäljellä vain kellastuneet neulaset ja lehdet. Kotipuutarhuri on syystäkin huolissaan. Havupuiden neulasten kellastumiseen tai putoamiseen voi olla monia syitä: ympäristömyrkyt, halla, kuivuus, uudelleen istutus tai huonot kasvuolosuhteet. Kevätauringon pistävä polte tai kevätahava saattavat myöskin olla syitä havupuiden huonovointisuuteen. Mikä avuksi?

Luonnonmukaiseen puutarhanhoitoon erikoistunut Esbau Oy tuo nyt markkinoille Neudorffin valmistaman orgaanisen Havupuubalsamin talvivaurioista kärsivien kasvien pikaelvytykseen ja elinvoimaisuuden palauttamiseen. Luontoystävällinen Havupuubalsami- lehtilannoite on erittäin tehokas kaikille havupuille ja rhodoille sekä myös kaikille muille ikivihreille kasveille. Se elävöittää nopeasti huonokuntoiset havupuut ja saa ne jälleen terveiksi ja elinvoimaisiksi

Elvytys on hyvä aloittaa heti keväällä
Havupuiden ja muiden ikivihreiden talvivaurioiden korjaamiseen kannattaa ryhtyä heti maan sulettua huhti- toukokuussa. Mikäli neulaset alkavat pudota tai mennä ruskeiksi ja ne muutenkin näyttävät huonovointisilta on Havupuubalsami- sumutuksen aika. Huonokuntoiset rhodot sumutetaan myös lehtien alapinnoilta. Mikäli kasvit ovat todella huonokuntoisia, voidaan käsittely uusia 6- 8 viikon kuluttua. Uusintakäsittely on tarpeen mukaan hyvä suorittaa vielä kerran elo- syyskuussa.
Havupuubalsami vaikuttaa nopeasti
Havupuubalsami- sumute sisältää paljon typpeä sekä runsaasti aminohappoja ja peptidejä. Kasvit ottavat aminohapot suoraan neulasten tai lehtien kautta ja käyttävät ne valkuaisaineiden muodostamiseen nopeuttaen näin kasvien elpymistä. Samalla juuriston kasvu lisääntyy ja kasvit pystyvät käyttämään myös maassa olevat muut lannoitteet paremmin hyväkseen. Havupuubalsami- sumutuksen jälkeen neulaset ja lehdet reagoivat voimakkaasti ja vihertyvät nopeasti. Jopa kuolleelta näyttävät, neulaskadosta kärsivät oksat elpyvät ja alkavat versoa uudelleen.
Tuoteryhmiin

| Etusivulle | Havupuubalsami |


© 2007 Esbau Bio-Garden